CosmosolGroup profesionalni DDD poslovi

nametnici protiv kojih se borimo!

Djelatnost firme Cosmosol Group d.o.o. je provođenje mjera sanitarne zaštite, odnosno mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, što podrazumjeva sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti, te ekonomskih šteta koje mogu nastati djelovanjem glodavaca i drugih štetočina!

Cosmosol Group d.o.o. pruža stručne usluge sanitarne zaštite, za što posjeduje Rješenje Ministarstva zdravstva Federacije BiH.

Usluge obavljamo najkvalitetnijim, u praksi provjerenim, ekološkim sredstvima, na način koji isključuje mogućnost incidenata, bez ometanja poslovanja i s posebnom pažnjom prema imovini korisnika usluga, imajući u vidu posebnost svakog pojedinog objekta.

Poslove sanitarne zaštite izvršavaju stručno osposobljeni djelatnici svim poznatim metodama. Za obavljanje djelatnosti poduzeće posjeduje svu odgovarajuću opremu, kao i specijalna namjenska vozila.

U dosadašnjem radu poduzeće uspješno obavlja poslove sanitarne zaštite za velik broj objekata različitih namjena kao što su ugostiteljski objekti svih kategorija, objekti za promet i proizvodnju namirnica i predmeta opće upotrebe, poslovni i industrijski objekti svih namjena, objekti školskog i predškolskog odgoja, objekti zdravstva, objekti i sredstva javnog prometa, stambene zgrade, javne površine, objekti za smještaj i držanje životinja, itd.

Bez obzira radi li se o rješavanju stvarnih problema ili o ispunjavanju zakonskih obveza kao provođenju preventivnih mjera sanitarne zaštite, obratite nam se sa povjerenjem, a mi ćemo Vam predložiti optimalan način sanacije ili riješavanja problema.

Na sve naše usluge nudimo garanciju, jer nama je klijent na prvom mjestu!

S poštovanjem,

Cosmosol Group d.o.o.

T: +387 61 377 210
F: +387 33 977 027
E: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
A: Kromolj bb, 71000 Sarajevo, BiH

LOKACIJA

Kromolj bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pogledaj na Google mapi

KONTAKT

Telefon: + 387 33 977 027
Mobitel: + 387 61 377 210

Email: info@cosmosolgroup.com

RADNO VRIJEME

ponedjeljak - petak: 08 - 16 sati
subota: 08 - 12 sati
nedjelja: hitne intervencije