Intro Image
Icon intro

Dezinfekcija

Dezinfekciju provodimo primjenom specijalnih dezinficijensa u cilju suzbijanja i spriječavanja infekcija s radnih površina, predmeta i prostora.

više
Intro Image
Icon intro

Dezinsekcija

Dezinsekcija je skup mjera koje provodimo s ciljem smanjenja štetnih vrsta insekata koji prenose uzročnike zaraznih bolesti i toksičnog su djelovanja.

više
Intro Image
Icon intro

Deratizacija

Deratizacija je skup mjera i postupaka koji se provode u svrhu smanjenja populacije štetnih glodavaca: štakora, miševa i mišolikih glodavaca.

više
POZDRAVNI MODUL
CosmosolGroup - profesionalni DDD poslovi

Djelatnost firme Cosmosol Group d.o.o. je provođenje mjera sanitarne zaštite, odnosno mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, što podrazumjeva sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti, te ekonomskih šteta koje mogu nastati djelovanjem glodavaca i drugih štetočina!

Cosmosol Group d.o.o. pruža stručne usluge sanitarne zaštite, za što posjeduje Rješenje Ministarstva zdravstva Federacije BiH.

Usluge obavljamo najkvalitetnijim, u praksi provjerenim, ekološkim sredstvima, na način koji isključuje mogućnost incidenata, bez ometanja poslovanja i s posebnom pažnjom prema imovini korisnika usluga, imajući u vidu posebnost svakog pojedinog objekta.

Poslove sanitarne zaštite izvršavaju stručno osposobljeni djelatnici svim poznatim metodama. Za obavljanje djelatnosti poduzeće posjeduje svu odgovarajuću opremu, kao i specijalna namjenska vozila.

Postani partner
kako bez nametnika u potpunosti?

Godišnji raspored tretmana

Učestalost tretmana za potpunu eliminaciju najčešćih nametnika u jednoj sezoni (februar-novembar). Svim klijentima preporučujemo da urade preventivni tretman i tako spriječe pojavu navedenih nametnika tokom čitave godine. Jedini uspješan vid borbe protiv nametnika jeste planirano preventivno djelovanje.

žohari

februar - mart
april - maj

juni - juli

august - septembar
oktobar - novembar

stjenice/buhe/mravi

februar - mart
april - maj

juni - juli
august - septembar

oktobar - novembar

komarci/muhe/mušice

februar - mart
april - maj

juni - juli
august - septembar

oktobar - novembar

zmije i pacovi

februar - mart
april - maj

juni - juli
august - septembar

oktobar - novembar
Cijene pojedinačnih i preporučenih paketa usluga dostupne su na upit preko telefona, e-maila ili kroz kontakt forumular na stranici.
Novosti

29 Juni 2021

Svake godine u ljetnom periodu građani Sarajeva susreću se s istim problemom, a to je najezda glodara i insekata. Posljednjih sedmica građani glavnog grada sve češće se žale na najezdu žohara.

Pročitaj više

15 April 2019

Naučnici upozoravaju da Lišmanioza, encefalitis i Denga groznica, poznata i kao "kostolomna groznica", prijete Evropi zbog globalnog zatopljenja.

Pročitaj više

03 Mart 2019

Nakon niza održanih sastanaka s predstavnicima KJKP „Park“ i velikog broja pritužbi građana da je stanje komunalne higijene na javnim zelenim površinama na području općine Novi Grad Sarajevo,

Pročitaj više

LOKACIJA

Kromolj bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pogledaj na Google mapi

KONTAKT

Telefon: + 387 33 977 027
Mobitel: + 387 61 377 210

Email: info@cosmosolgroup.com

RADNO VRIJEME

ponedjeljak - petak: 08 - 16 sati
subota: 08 - 12 sati
nedjelja: hitne intervencije