Intro Image
Icon intro

Dezinfekcija

Dezinfekciju provodimo primjenom specijalnih dezinficijensa u cilju suzbijanja i spriječavanja infekcija s radnih površina, predmeta i prostora.

više
Intro Image
Icon intro

Dezinsekcija

Dezinsekcija je skup mjera koje provodimo s ciljem smanjenja štetnih vrsta insekata koji prenose uzročnike zaraznih bolesti i toksičnog su djelovanja.

više
Intro Image
Icon intro

Deratizacija

Deratizacija je skup mjera i postupaka koji se provode u svrhu smanjenja populacije štetnih glodavaca: štakora, miševa i mišolikih glodavaca.

više
POZDRAVNI MODUL
CosmosolGroup - profesionalni DDD poslovi

Djelatnost firme Cosmosol Group d.o.o. je provođenje mjera sanitarne zaštite, odnosno mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, što podrazumjeva sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti, te ekonomskih šteta koje mogu nastati djelovanjem glodavaca i drugih štetočina!

Cosmosol Group d.o.o. pruža stručne usluge sanitarne zaštite, za što posjeduje Rješenje Ministarstva zdravstva Federacije BiH.

Usluge obavljamo najkvalitetnijim, u praksi provjerenim, ekološkim sredstvima, na način koji isključuje mogućnost incidenata, bez ometanja poslovanja i s posebnom pažnjom prema imovini korisnika usluga, imajući u vidu posebnost svakog pojedinog objekta.

Poslove sanitarne zaštite izvršavaju stručno osposobljeni djelatnici svim poznatim metodama. Za obavljanje djelatnosti poduzeće posjeduje svu odgovarajuću opremu, kao i specijalna namjenska vozila.

Postani partner
kako bez nametnika u potpunosti?

Godišnji raspored tretmana

Učestalost tretmana za potpunu eliminaciju najčešćih nametnika u jednoj sezoni (februar-novembar). Svim klijentima preporučujemo da urade preventivni tretman i tako spriječe pojavu navedenih nametnika tokom čitave godine. Jedini uspješan vid borbe protiv nametnika jeste planirano preventivno djelovanje.

žohari

februar - mart
april - maj

juni - juli

august - septembar
oktobar - novembar

stjenice/buhe/mravi

februar - mart
april - maj

juni - juli
august - septembar

oktobar - novembar

komarci/muhe/mušice

februar - mart
april - maj

juni - juli
august - septembar

oktobar - novembar

zmije i pacovi

februar - mart
april - maj

juni - juli
august - septembar

oktobar - novembar
Cijene pojedinačnih i preporučenih paketa usluga dostupne su na upit preko telefona, e-maila ili kroz kontakt forumular na stranici.
Novosti

24 Avgust 2020

Stršljeni, kao i ose, znaju biti agresivni i napadati ljude čak i ako nisu uznemireni, posebno u kasno ljeto i ranu jesen kada su u potrazi za hranom.

Pročitaj više

25 Februar 2020

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) na početku ove godine proglasila je izbijanje korona virusa globalnom zdravstvenom prijetnjom i izvanrednom situacijom.

Pročitaj više

26 Januar 2020

U proljeće, nakon zimske hibernacije glodara kada glodari lutaju u potrazi za hranom ne bi li nadoknadili potrošene zalihe kao i zbog povećane količine oborina i podizanja podzemnih voda uslijed topljenja snijega,

Pročitaj više

LOKACIJA

Kromolj bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pogledaj na Google mapi

KONTAKT

Telefon: + 387 33 977 027
Fax: + 387 33 861 288
Mobitel: + 387 61 377 210

Email: info@cosmosolgroup.com

RADNO VRIJEME

ponedjeljak - petak: 08 - 16 sati
subota: 08 - 12 sati
nedjelja: hitne intervencije